Bekreftet: Pål André Helland er klar for Lillestrøm

187
Pål André Helland. Bilde: Jarle Vines, Wikimedia.

Lillestrøm SK har signert Pål André Helland.

31-åringen og Rosenborg ble enige om å terminere kontrakteb i går. I dag har Helland signert en toårskontrakt med Lillestrøm.

– Det føles veldig godt og veldig riktig. Lillestrøm er en klubb med stolte tradisjoner, fantastiske supportere og en veldig kul stadion – som ikke minst har gress. Samtidig er det kanskje den klubben som jeg har blitt buet ut mest mot. Likevel har jeg følt at det har vært en slags gjensidig respekt mellom Kanari-Fansen og meg. Og jeg har alltid tenkt at det hadde vært kult å ha den fansen i ryggen, sier Pål André Helland til klubbens hjemmeside.

Les også: Moss har signert ny keeper

- Annonse -

Helland har spilt for Rosenborg, Ranheim, Byåsen og Hødd i sin profesjonelle karriere. Han har vunnet fire serie- og tre cupgull med Rosenborg, i tillegg til ett cupgull med Hødd. For Norge har kantspilleren spilt seks landskamper.

– Vi er strålende fornøyd med å få på plass Pål André. Det har vært en langdrøy prosess der både han og vi har vært utholdende. Vi har hatt en god dialog med hans agent Bjørn Tore Kvarme gjennom hele prosessen. Jeg vil også takke Rosenborg for en god og smidig håndtering etter at vi begynte å snakke sammen. Dette er en stor dag for Lillestrøm, og et bilde på hvor ambisiøse vi er, siteres Lillestrøms sportssjef Simon Mesfin.

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -