Bekreftet: Ronaldo har signert for Juventus

336

Real Madrid bekrefter på sine hjemmesider at Ronaldo har signert for Juventus. Prisen ligger trolig på 105 mill. EUR på 33-åringen. Det har ligget i kortene en god stund, og har også virket reellt. Ronaldo har som alle vet et stort ego, og når Real Madrid senket utkjøpsklausulen til 120 mill. EUR fra 1 milliard EUR, så føler han seg ikke verdsatt og elsket. Klausulen ble endret i februar med unntak av Barcelona og PSG.

I Juventus skal ha få en lønn på 30 mill. EUR i året i 4 år som kontrakten er skrevet for. Så gjenstår det å se om Juventus klarer å beholde stammen i laget, eller om de må kvitte seg med stjerner for å få økonomien og ikke minst lønnsutbetalingen til å gå i balanse.

Det som nå blir spennende fremover er alt det som kommer til å skje med nye spillere inn til Real Madrid. Blir det Neymar, Mbappe, Hazard, Kane, Courtois. Hva kommer til å skje med Bale og Benzema. Vi vet veldig lite hva Real Madrids nye trener, Julen Lopetegui, står for i denne sammenheng. Det vi vet er at det kommer til å skje mye den nærmeste måneden.

 

- Annonse -

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -