BEKREFTET: Sevilla-forsvarer klar for Benfica

200

Den portugisiske storklubben Benfica har bekreftet “låneavtalen” av Sébastien Corchia fra Sevilla FC.

Den 27 år gamle høyrebacken har ikke vært i Sevilla mer enn en sesong, mangel på spilletid hos den Andalucía-klubben. Nå har franskmannen blitt lånt ut til Benfica for resten av sesongen. Nå bekrefter klubben at han er klar for den portugisiske storklubben.

El Mundo Deportivo skriver at låneavtalen vil koste Benfica € 700k. Hvor også klubben vil dekke franskmannens lønn i løpet av låneavtalen. Ankomsten til Aleix Vidal til Sevilla i sommer, skal ha fått spilleren til å flytte på seg.

“Jeg er veldig glad, og jeg vil gjøre alt for å få store ting med denne fantastiske klubben,” sa Corchia, ifølge fotball-Espana.

– Jeg er veldig stolt av å ha på meg denne drakten, det er en storklubb med fantastiske supportere og Benfica er en vinnende klubb. Det er veldig viktig å vinne titler. Det var et enkelt valg. Det er en glede og en ære å forsvare disse fargene.

- Annonse -

“Jeg vil spille så mange kamper som mulig på mitt høyeste nivå og hjelpe laget til å vinne så mye som mulig for å konkurrere om titler denne sesongen.” I Benfica må du være klar til å gi alt på banen og prøve å vinne fordi Benfica er en klubb med en vinnerkultur.”

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -