Bekreftet: Sofia Jakobsson er ute med korsbåndskadet – går glipp av EM i fotball

348

Den franske klubben Montpellier (kvinner), og det svenske kvinne landslagets Sofia Jakobsson har ødelagt korsbåndet. Nå går spissen glipp av sommerens EM i Nederland. 

Her er mareritt nyheten som hverken den franske  klubben Montpellier, eller det svenske kvinnelandslaget ønsket å høre. Nøkkelspilleren Sofia Jakobsson, som til daglig spiller i franske Montpellier, har tatt korsbånd. Og nå går dermed EM-sluttspillet i sommeren fløyten for Jakobsson.

– Jeg har lest MR bildene av Sofia kneskade og kan bekrefte at det er en fremre korsbånd skade i venstre kne. Hun har også fått en liten skade på indre leddbånd i samme kne, sier damlandslagets lege Houman Ebrahimi til svenskfotboll.se.

Skaden oppsto på en trening med Montpellier

- Annonse -

– Det skjedde uten kroppskontakt når hun landet forkjært etter et hopp og vridd kneet. Nå må man vente på å bli frisk, og få tilbake god bevegelighet og håpe på at jeg er raskt tilbake.

– Sofia er fysisk og mentalt sterk og har de beste forutsetninger for å komme tilbake til samme nivå som før skaden, sier Houman Ebrahimi.

Slik reagerte landslagstreneren til Sverige

– Det er veldig synd på Sofia, og vi må klare oss uten en av være nøkkelspillere. Som også fortiden har hatt stor fremgang i Fransk fotball, hvor hun var med på Champions League med Montpellier.

– Det er også en skam for laget sin del, fordi  hun er en spiller som sprer mye energi på og utenfor banen. Hun er et forbilde når det gjelder spillets hastigheten på praksis og har vært vår største trussel i bakrommet til motstanderen, og det har smittet over på de andre. Nå håper vi at noen andre kan ta del i det.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -