Bekreftet: van Dijk må opereres

255
Virgil van Dijk. Bilde: Ailura, CC BY-SA 3.0 AT, Wikimedia.

Liverpools forsvarssjef Virgil van Dijk må opereres etter skaden i Merseyside-derbyet. Dette kunngjør klubben på sin hjemmeside.

Etter drøye seks minutter ble van Dijk taklet av Everton-keeperen Jordan Pickford, og måtte forlate banen. Nederlenderen hadde befunnet seg i offside, og Everton og Pickford slapp flere konsekvenser av taklingen.

For van Dijk, derimot, var kampen over. På lørdagskveld ble det ryktet at 29-åringen hadde røket korsbåndet og kom til å være ute i sju til åtte måneder.

Les også: Sævik og Syrstad Engen scoret i Wolfsburg-seier

Forskjellige medier berettet at van Dijk ble undersøkt av en spesialist på søndag. Nå er det klart at 29-åringen må opereres.

– Midtstopperen skadet leddbånd i kneet som følge av en hendelse med «Blues»-keeper Jordan Pickford etter seks minutter på Goodison Park, skriver Liverpool.

Klubben har ikke gitt flere detaljer rundt skaden, og gir heller ingen indikasjon på hvor lenge van Dijk vil være ute.

Les også: Heteslag, solstikk og en dirigerende massør: VM-historiens mest målrike kamp

Skaden til Thiago, derimot, ser ut til å være mindre alvorlig. Spanjolen ble skadet etter en takling av Richarlison, som ble utvist for forseelsen.

– Når det gjelder Thiago er følelsen mer positiv. Klubben føler han har unngått en alvorlig skade, men avventer hvordan utvikler seg, skriver Liverpool-korrespondenten i Goal, Neil Jones, på Twitter.

Engelsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger engelsk fotball

Kommentarer

kommentarer