Benfica-supportere kjørte 36 timer til feil Frankfurt

715
Foto: Benfica klubblogo

Noen Benfica-supportere kjørte 36 timer for å støtte sitt lag i Europa League-kvartfinalen borte mot Eintracht Frankfurt. De var nok ikke klare over at Tyskland har to byer som heter Frankfurt.

Etter 36 timer i bilen var gleden stor hos Álvaro Oliveira og kompisene som hadde reist gjennom Europa for å støtte Benfica mot Eintracht Frankfurt.

– Vi har nådd Frankfurt, skrev Benfica-supporteren under et bilde han la ut på Instagram torsdag formiddag. På bildet poserer han under skiltet som markerer bygrensen til Frankfurt.

Problemet for Benfica-supporterne: De hadde nådd Frankfurt ved elven Oder. Eintracht Frankfurt hører hjemme i Frankfurt ved Main, rundt 500 kilometer unna Frankfurt ved Oder.

- Annonse -

Portugiserne nådde til og med fram til stadionet i byen. Dette tilhører 1. FC Frankfurt som spiller i NOFV-Oberliga Nord på femte nivå i Tyskland. Kompisgjengen fant etter hvert ut av situasjonen og satte seg i bilen igjen. Det er ikke kjent om de nådde fram til riktig Frankfurt innen kampstart.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -