Benzema, Bale og Ronaldo sammen igjen!

169

Topplagene Barcelona og Atletico har avgitt poeng i helgen, så dette var mulighet til Real Madrid til å få bedre kontakt med teten. Sevilla er aldri noen lett motstander i så måte, og de har ikke helt gitt opp kampen om 4. plassen med Villareal.

Real Madrid – Sevilla 3-0
Santiago Bernabeu, Dommer Javier Estrada
Scoringer: 1-0, Benzema (5), 2-0, Ronaldo (63), 3-0, Bale (66), 4-0, Jese (85)
Lagene:
Real Madrid (4-3-3): Navas – Nacho, Danilo, Varane, Marcelo – Casemiro (James), Kroos, Modric – Ronaldo, Benzema, Bale (Jese)
Sevilla:(4-4-2): Rico – Coke, Kolo, Tremoulinas, Rami – Escudero, Christoforo(Mariano), Diogo(Reyes), Krychowiak – Iborra(Munoz), Gameiro

Kampen starter i et veldig høyt tempo og begge lag har muligheter de første 2 minuttene. Det tar heller ikke lang tid før hjemmelaget scorer. Bale kommer opp på høyre side og legger inn til Benzema omtrent på straffemerket. Han banker den rett i mål. Kontant og velplassert, Rico er etter den, men den er for hard. Klassescoring av Benzema. Hjemmelaget presset på bra i hele omgangen, og var farlig frempå både ved Bale, Benzema og Ronaldo. Bale satt inn det vi trodde var 2-0, men den ble feilaktig annulert for offside. I det 26 minutt er Sevilla på visitt i feltet til Navas og Varane drar ned Rami og dommer blåser straffe. Riktig dømt, selv om den type holdinger ofte ikke blir blåst på. Men, når man får straffe på Santiago Bernabeu, da må man score. Det gjorde ikke Gameiro. Navas går riktig vei og straffen er ikke hard nok. En omgang der hjemmelaget klart har dominert, men Sevilla viser at de har ting å by på.

Etter hvilen er det fortsatt stort trykk fra hjemmelaget. De ønsker nok å sette inn nådestøtet og de har muligheter til det. Først får de straffe nå Reyes (som har kommet inn etter hvilen) feller Modric på vei ut av feltet, litt klønete av Reyes. Men dette er tydeligvis dagen der straffe ikke er mål. Ronaldo dundrer ballen godt over målet til Rico. Rett etter skyter Kroos en kanon rett over krysset. Den er borti en spiller på veien og det blir corner som Bale header i tverrliggeren. Etter 63 minutter skjer det endelig. Modric spiller ut til Danilo som legger et perfekt innlegg til Ronaldo som setter inn 2-0. 3 minutter senere er det Bale sin tur. Svakt og ubesluttsomt forsvarsspill av Sevilla. Det ser veldig enkelt ut. Innbytteren Jese for også være med på festen og setter inn 4-0. En fortjent seier. Real Madrid var mange størrelser større enn Sevilla i dag.