Ber om utsettelse av Eliteseriekamper

252
LSK og fem andre klubber har sendt brev til Norges Fotballforbund. Her er LSK i aksjon i bortekamp mot Øygarden. Foto; Brage Æsæy Titlestad, Fotballnerd.no

LSK, Stabæk, Strømsgodset, Haugesund, Mjøndalen og Sandefjord har sendt et forslag til Norges Fotballforbund (NFF) hvor de ber om å få utsatt de to første seriekampene som er berammet til 8.-9. mai og 12. mai, skriver Romerikes Blad.

– Det er to grunner til at vi ønsker å utsette seriestarten for klubbene som er rammet av 5a-restriksjonene og ikke får trene normalt. Først og fremst er det hensynet til spillernes helse. Vi mener ikke at det blir ivaretatt med kun fire ukers oppkjøring. I tillegg ønsker vi å øke tilsnittet av fair play ved å redusere den negative effekten for klubbene som kommende mandag ikke har kunnet trene på 26 dager, sier LSKs styreleder Morten Kokkim til Romerikes Blad.

FK Haugesunds sportslige leder Eirik Opedal bekrefter at FKH er med på å be om utsettelse.

– Årsaken er at vi har fått en langt fra optimal oppkjøring. De andre lagene har trent en måned mer enn oss. Dette forslaget påvirker bare klubbene som er rammet av treningsnekten og ikke andre, sier Opedal til Haugesunds Avis.

- Annonse -

Direktør i konkurranseavdelingen i NFF, Nils Fisketjønn, bekrefter at han har mottatt brevet fra de seks klubbene.

– Jeg har lest innspillet som vi har fått fra klubbene. Det er både interessant og konstruktivt, og det er noe vi tar med oss. Nå er vi mest opptatt av å få åpnet for treningskamper fra midten av april, og når vi er ferdig med den saken vil vi se på dette forslaget, sier Fisketjønn til Romerikes Blad.

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Fotball diskuterer du også i Facebook-gruppen: Vi som elsker fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -