Berisha på scoringslisten for Greuther Fürth

605

Veton Berisha banket inn to mål for Greuther Fürth, da dem slo Fortuna Düsseldorf 3-1 i 2. Bundesliga søndag.

Veton Berisha sendte hjemmelaget i ledelsen etter ti minutter spill, før Sercan Sararer utlignet for gjestene syv minutter senere ut i første omgangen. I det 23 minuttet var nordmannen nok engang frempå å satte sitt andre mål for dagen.

Marco Stipermann sendte hjemmelaget opp i en 3-1 ledelse like før pausesignalet, og flere mål ble det ikke i kampen. Mathis Bolly var hverken å se på banen eller på benken for Fortuna Düsseldorf.  Greuther Fürt ligger på en åttende plass i 2.Bundesliga

Veton Berisha spilte hele kampen for Greuther Fürt. Hvor han leverte en god søknad om fastplass i laget.