Berntsen signerte for Tromsø IL

512
Klar: Daniel Berntsen har signert for Tromsø IL. Foto: TIL.no

Daniel Berntsen forlater Vålerenga og er klar for Tromsø. Spilleren har signert en avtale ut 2020-sesongen.

Bodøværingen Daniel Berntsen er klar for Tromsø. Den tidligere Rosenborg-spilleren har slitt med spilletid i Vålerenga siden ankomsten til Oslo-laget foran 2017-sesongen.  Klubbene har kommet til enighet om en overgang for den offensive midtbanespilleren fra Bodø.

Gleder seg til å bidra

Daniel Berntsen har sagt i et intervju med klubbens hjemmeside at han gleder seg til å komme igang og bidra for «Gutan».

– Det føles veldig bra å være her. Tromsø er en perfekt klubb for meg og en veldig bra mulighet for meg som spiller.

- Annonse -

Han har heller ingen problemer med å være en Bodø-gutt

Nei, det er mange som har vært fra Bodø, og spilt for Tromsø og de har gjort det med stor suksess så det går veldig fint, sier Berntsen til Klubbens hjemmeside

TIL er naturligvis fornøyd med signeringen

– Vi er glad for å få på plass en nordnorsk spiller med lang og god erfaring til tross for at han er bare 24 år. Vi har sett på hvordan vi kan forsterke oss, så har vi sett etter fotballspillere, og han er en fotballspiller som forstår spillet, har god teknikk og gode ferdigheter, så han vil passe godt inn hos oss, sier sportssjef Svein-Morten Johansen til klubbens hjemmeside.

– Det er en type TIL-signering som handler om at også finne et potensial i spilleren som ikke Vålerenga klarte å finne selv om han spilte en del. Vi skal prøve å få maks ut av Daniel og han har et høyt potensial.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -