Beskjeden som kan ha avslørt James sin fremtid

673

James Rodriguez er uønsket hos både Bayern München og Real Madrid. Men PSG ser ut til å være lysten på å hente spilleren.

Ut av det blå annonserte Bayern München på sin Twitter-konto at de hadde hentet James Rodriguez på lån fra Real Madrid. Tidligere i år skrev Marca at den tyske storeklubben ikke ønsket å benytte seg av muligheten til å kjøpe Colombianeren fra  den spanske storklubben. 

- Annonse -

Dette til tross for at Rodriguez produserte syv mål og seks assisterer i løpet av sesongen. Spilleren som fikk gjennombruddet under Fotball-VM i 2014, hvor han ble kjent for resten av fotballverden.  

James til PSG?

Men nå ser det ut til at spilleren kan være på vei til den franske storklubben PSG. Det har tidligere også blitt skrevet om at den franske hovedstadsklubben skal ha fulgt med 27-åringen i flere måneder – og ser på han som en kandidat som kan erstatte Real Madrid-aktuelle Neymar.

Etter at det ble lagt ut noen clapping hands” emojis som skal ha blitt lagt ut på Facebook-siden til James. Som har ført til at spekulasjonene har blåst i været. Kan dette være et tegn på at stjernen er på vei til PSG? 

 

Kommentarer

kommentarer