Billettsalget starter mandag – cupkampen mellom Lyn – VIF

745
Cupkampen mellom Lyn 1896 FK og Vålerenga IF spilles på Bislett stadion. Foto: Joakim Johansen

Det er noe spesielt med den norske cupen. Mandag starter billettsalget til cupkampen mellom Lyn 1896 FK – Vålerenga fotball Elite.

Noen av de aller største fotballminnene en supporter har, kommer fra cupen. Mandag går startskuddet for salget av første runde cupen mellom Lyn 1896 FK – Vålerenga Fotball. Slik sikrer du deg en billett til «kampen om Oslo» den 25- juli på Bislett stadion.

Fotballklassiker’n

Denne kampen betegnes som en norsk fotballklassiker. Nå er det nemlig klart for et nytt Oslo-derby. Lagene er satt opp i mot hverandre. Kampen skal spilles på Bislett da Lyn 1896 FK regner med en del publikum på stadion.

Sesongkort anbefales 

- Annonse -

Salget starter mandag i neste uke og det kommer til å være rift om billettene. De siste uken kommer til å lukte svidd på billettsalget for klubben. Det enkleste for deg som ønsker å være sikret deg inngang til kampen er et kjøp av sesongkort. Kortet vil gi deg gratis inngang til cupkampen mellom Lyn – Vålerenga på Bislett 25. juli.

Ønsker du å anskaffet deg et sesongkort som gir gratis inngang på Bislett – så kan du lese mer inne på klubbens nettbutikk her:

Denne artikkelen er skrevet av lagansvarlig skribent i breddefotballen. Vi ønsker oss flere lagansvarlige skribenter. Les mer her

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -