Bli klar til Euro 2021

182
Foto Mitch Rosen on Unsplash

Sommeren 2021 arrangeres europamesterskapet i fotball, og det blir en eksplosjon av en fotballfest når Europas største spillere kjemper for å kunne kalle seg europamestere i fotball. For å få fullt utbytte av alle kampene, kan det være en god idé å ha oversikt over hvilke spillere som skal skal i aksjon i Euro 2021. Når man vet hvem spillerne er og hvor de spiller, kan det hele bli mye morsommere. Dessuten kan kunnskap om de forskjellige lagene hjelpe deg til gevinster på oddsen, noe som i hvert fall vil gjøre mesterskapet mer underholdende. 

De fleste ser nok mest frem til å se spillere fra de store lagene og de store ligaene. Men EM er også en god anledning for yngre og mer ukjente spillere å vise seg frem for de store klubbene, og virkelig slå igjennom på den store scenen. 

De store stjernene har mye på spill

Det er mange som ser frem til å se de største stjernene på den største scenen konkurrere om å bli Europas beste. Det er også mer på spill enn kun kroningen av Europas neste fotballkonger. Noen spillere sliter med å bevise at de fortsatt har det som trengs for fortsatt å ha den stjernestatusen de har, mens andre kjemper med nebb og klør for alt fra kontraktsforlengelser til spilletid hos de respektive klubbene. Det er også gode spillere som må bevise at de har det som trengs for å nå neste nivå og kunne kalle seg en av de største stjernene i fotball-Europa. 

Uansett hvilken spiller som er din favoritt, står det mye på spill når Griezmann, Ter Stegen, Ronaldo,Kane og Busquets kjemper for å føre nasjonene til seier. 

- Annonse -

Neste generasjon stjerner

Når de europeiske landslagene kjemper om å vinne EM 2021, er det ikke bare de store stjernene du bør holde øye med. Det kan være lurt å holde øye med de yngre og noen ganger mindre kjente spillerne som deltar i EM 2021. Uansett om det er Jude Bellingham, Ryan Gravenberch, Eduardo Camavinga, Pedri Gonzales, Jamal Musiala eller en helt annen ung spiller som stjeler showet, så er det verdt å følge med. Det er neste generasjon europeiske fotballstjerner som løper rundt og kjemper med de store etablerte stjernene, og kanskje den store stjernen ved EM 2021 blir en hittil relativt ukjent spiller? Uansett hva som skjer, så er det alltid bra å ha en liten oversikt over de beste unge spillerne som skal til EM 2021. Så kan du sikkert allerede se hvem som blir de neste store stjernene i europeisk toppfotball.

Fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som elsker fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -