BLOGG: – Det nærmer seg

429
Tippeligaen
Tippeligaen logo

– Det nærmer seg

Det kribler i magen. Der nærmer seg. To helger. To uker. 14 dager. Tippeligaen starter. Etter Tippeligastart er det bare en liten stund til, så er den villeste ligaen i verden også i gang – OBOS-ligaen.

11. mars smeller det. Jeg er spent. Ikke bare på hvem som vinner, hvem som tar medalje og hvem som rykker ned. Jeg er spent på alt. Hver eneste kam. Hvem som havner midt på tabellen, og hvem som først slår Rosenborg på Lerkendal – om det i det hele tatt blir noen.

Aalesund – Stabæk åpner det norske sirkuset. Sirkuset som er større enn alt annet. Dagen etter kommer årets første storkamp – Odd møter Rosenborg i Skien. To lag som definitivt kommer til å være med i toppen i år.

Fra et storlag til et annet, Søndag 13. mars – Molde tar i mot Tromsø på Aker Stadion. Denne kampen etterfølges av en fantastisk fotballsøndag, og avslutter med Start – Lillestrøm. Etter det vi så i fjor, bør Start spille cupfinaler fra 1. serierunde og inn.

- Annonse -

Mandag er det duket for enda et storoppgjør. Vålerenga – Viking avslutter den første runden i Tippeligaen. Vålerenga – som i fjor ønsket å kjempe om seriegullet i Tippeligaen, men skuffet de største optimistene. Viking spilte tidvis god fotball, og dette er to lag som garantert er å regne med i medaljekampen 2016.

Og så var det OBOS-ligaen, da. Verdens villeste liga. Man kan aldri vite hva som skjer i den ligaen. Sandefjord kan rykke ned – KFUM kan vinne. Første runde går 3. april. Første kamp for sesongen spilles på det som skulle vært en Tippeliga-stadion – Fredrikstad Stadion. Fredrikstad – Levanger. Fredrikstad er spådd i toppen – Levanger er spådd i bunnen.

Utover dagen fortsetter fotballfesten. Jerv tar i mot Ranheim, og det blir en ”opprykksduell” når Raufoss tar i mot KFUM. Runden avsluttes med Mjøndalen – Kristiansund, to lag som kommer til å befinne seg rundt topp 6 – tror jeg.

Husk at du kan lese før- og etter runden + kampreferat fra samtlige kamper i Tippeligaen på fotballnerd.no!

Mine tips:

Topp 3 Tippeligaen: Rosenborg, Strømsgodset, Molde.

Opprykk OBOS: Sandnes Ulf, Sandefjord.

Nedrykk Tippeligaen: Start, Bodø/Glimt.

Nedrykk OBOS: KFUM, Levanger, Ull/Kisa, Åsane.

Første runde Tippeligaen:

Aalesund – Stabæk: B

Odd – Rosenborg: B

Molde – Tromsø: H

Bodø/Glimt – Sogndal: U

Sarpsborg 08 – Haugesund: H

Strømsgodset – Brann: H

Start – Lillestrøm: B

Vålerenga – Viking: B

Første runde OBOS-ligaen:

Fredrikstad – Levanger: H

Jerv – Ranheim: B

Raufoss – KFUM: H

Åsane – Kongsvinger: B

Hødd – Bryne: H

Sandefjord – Strømmen: H

Ull/Kisa – Sandnes Ulf: B

Mjøndalen – Kristiansund: U

 

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -