Boateng fikk sin Frankfurt-debuten

192

Kevin-Prince Boateng spilte sine første Bundesliga minutter, to år etter gab ble kastet ut fra Schalke 04-troppen.

30-åringen signerte en treårskontrakt med Frankfurt fredag, etter han fikk termitert kontrakten med den spanske, La Liga-klubben Las Palmas på grunn av «personlige årsaker».

Boateng har god kjennskap til Kovac

30-åringen har en god tone med Frankfurt-manager Niko Kovac, etter at de ha vært lagkamerater for over et tiår siden. Til tross for at spilleren kun har fått gjennomført en treningsøkt med laget, fikk altså Boateng spille de siste 25 minuttene av oppgjøret, mellom SC Freiburg og Eintracht Frankfurt som endte målløst.

– Mye har skjedd de siste dagene, men det var mye positivt å ta med seg. Det var hardt å spille etter bare en økt, men jeg håper det vil bli flere mål, og mer spilletid i løpet av de neste ukene, sier Boateng til Sky

Freiburg var ekstremt nære i første omgangen men etter at videodommeren kom inn i bildet, ble målet annullert for offside. Videodømming blir tatt i bruk i Bundesliga for første gang denne sesongen.

Borussia Mönchengladbach startet sesongen med seier

Borussia Mönchengladbach vant 1-0 over Köln i Rheinland-derbyet. Hvor den sveitsiske forsvarsspilleren Nico Elvedi (20) ble matchvinner med sin første Bundesliga-scoring. Det var hjemmelaget som styrte kampen, og hadde flere sjanser til å øke ledelsen.

Gjestene ble reddet av en Timo Horn som holdt hjemmelaget fra å score flere mål. Dansken Jannik Vestergaard var nære ved å score etter bare tjue minutter, men ble blokkert ut til corner. I gjennom hele andre omgangen hadde Borussia Mönchengladbach full kontroll på kampen.