Boateng snart tilbake

445

Jerome Boateng har vært ute med skadet siden januar, nå er det forventet at han snart er å se på banen for Bayern München.  

Bayern München forsvarer Jerome Boateng ble skadet mot HSV i januar, og klubben fryktet at det ville koste ham resten av sesongen. Så ille er det ikke, sier spilleren selv. Boateng returnerte for ikke så lenge siden tilbake til trening på et individuelt program, og tyskeren satser på å være tilbake i løpet av tre til fire uker.

– Jeg håper å være klar igjen rundt april, sier Boateng for ZDF. – Det krever tålmodighet. Jeg fortsatt bare et sted mellom 30-40 prosent før jeg er klar. «Jeg vil absolutt ikke ta noen sjanser,» sier  Boateng til ZDF. Han når neppe å bli klar til Bayern  skal ut i kvartfinalen i Champions League mot Benfica. Realistisk så er det muligens jeg kan være tilbake om laget spiller en semifinale i Champions League, sier Boateng i et intervju til ZDF.

Verdenmesteren fra 2014, hvor han også viste interesse for å ta mer ansvar på landslaget. Spurte om han kunne tenke seg stillingen som kaptein på DFB team, Boateng sa: «Jeg har alltid sagt at dette ville være en stor ære for meg, men la oss se hvor lenge Basti Schweinsteiger ønsker å holde på sier Boateng.  

- Annonse -

Fra hans tidligere trener Jupp Heynckes Boateng fikk han veldig varme ord: «Han er et forbilde for unge mennesker som du kan nå alt med profesjonalitet og flid.»

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -