Bodø/Glimt reiser til Spania

176
Bodø/Glimt feirer seriegullet etter seieren mot Strømsgodset. Bilde: Bjørn Marstrøm Johannessen, Fotballnerd.no.

Bodø/Glimt reiser torsdag 25. februar til Marbella i Spania på treningsleir.

Beslutningen er tatt etter grundige vurderinger internt på styrenivå og i dialog med NFF, NTF og kommunale smittevernsmyndigheter.

-Vi reiser ned for å være i en boble og for å optimalisere treningene, sier daglig leder Frode Thomassen i Bodø/Glimt til Fotballnerd.no.

Klubben står foran en viktig sesong med blant annet Champions League-kvalifisering.

-Det blir en spennende og viktig sesong for oss. Vi skal prøve å utvikle oss, sier Thomassen.

Klubben skriver følgende på sine nettsider:
Glimt har siden nyttår gjennomgått to perioder med karantene som følge av intern smitte av covid-19. I den grad klubben påny skulle komme i en tilsvarende situasjon, vil dette forringe klubbens muligheter til å kunne forberede seg til kommende sesong på en tilfredsstillende måte.

Klubben har derfor sett det som nødvendig å gjøre det vi kan for å optimalisere treningshverdagen til vårt A-lag, samt sikre at vi gjør det vi kan for å unngå smitte inn mot seriestart og viktige kvalifiseringskamper til Champions League.

I løpet av torsdag 25. februar vil derfor A-laget og deres støtteapparat reise til Marbella på treningsleir. I første omgang er dette oppholdet berammet frem til 15. mars, men klubben vil gjøre løpende vurderinger om å forlenge oppholdet dersom det viser seg å være behov for dette.

Les også: Patrick Berg om sesongen

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

 

Kommentarer

kommentarer