De boer ansatt som ny manager for Crystal Palace

294

Nederlenderen Frank De Boer (47), er ansatt som Crystal Palace nye manager, etter at Sam Allardyce trakk seg etter forrige sesong.

Premier League-klubben Crystal Palace bekreftet mandags ettermiddag at nederlenderen Frank De Boer er klubbens nye manager. Klubben offentligjorde det på sine nettsider, over en pressekonferanse rundt klokken 15:00 norsk tid.

Kommer fra jobben som Inter-trener

Nederlenderen som kommer fra jobben som trener for Inter Milan, hvor han ikke satt lengre en 85 dager før klubben ga han sparken. Ifølge klubbens nettsider skal nederlenderen ha skrevet under for tre år med Premier League-klubben.

– Vi må ta som mål om å bli et solid lag i Premier League, vi ønsker ikke å kjempe om nedrykk, sier De Boer på pressekonferansen (mandag).

- Annonse -

De Boer er stolt over å få trene Crystal Palace

Nederlenderen gleder seg til å ta fatt på trener jobben i Crystal Palace. Men også å måle kreftene mot resten av trenerne i Premier League.

– Jeg er glad for å ha blitt utnevnt som manager for Crystal Palace. Det er en stor ære å få være manager for en slik historisk klubb, en klubb som er kjent over hele verden for den stolte og lidenskapelig fanskaren, sier De Boer til klubbens hjemmeside.

– Denne jobben er en veldig god mulighet for meg, og jeg kan ikke vente med å komme i gang i Premier League, og med spillerne og trenerne her i Sør-London.

Hva vil han ta med seg til Selhurst Park?

Frank de Boer har blitt ansatt som ny manager for Crystal Palace, men hva vil han bringe til Premier League?

I løpet av sitt opphold som trener for Ajax, vant fire titler i den korte perioden han var trener for Ajax. Før han så forsvant til Serie A og Inter Milan forrige sesong. Vi skal se litt på hva han kan tilføye klubben.

Endring av spilestil

Crystal Palace hadde under ledelse av Alan Pardew og Sam Allardyce  bare 45% med ballinnehav i løpet av forrige sesong, noe som er ekstremt lavt om vi ser på klubber som FC Barcelona, Ajax og Bayern München. Frank De Boer fotballfilosofi handler om å ha ballen ekstremt mye på samme vis som vi ser med Bayern München, Ajax og Barcelona. Hvor Frank De Boer har spilt for både Ajax, Barcelona. Ser vi tilbake på laget som vant Eredivisie forrige sesong, (Ajax,) så hadde dem et gjennomsnitt på 60 prosent besittelse.

Attraktive fotball

«Frank har alltid stått for sin fotball den skal være attraktive,» sier tvillingbroren Ronald nylig. » Hvor laget skal trykke høyt opp i banen og sørge for at ballen mest mulig blir på motstanderens banehalvdel, men også langs bakken. Ballen skal også flyttes fort i besittelse, for å score mest mulig mål.

4-3-3 formasjon

De Boer foretrekker å bruke en 4-3-3-formasjon for å fylle opp intensiteten, kort bestått taktikk, og off-the-ball, noe som krever et sterkt lag. I den forstand, vil han gjøre Palace attraktive å se på samtidig.For De Boer, er laget viktigere enn enkeltpersoner.

 

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -