De Boer ferdig i Inter

142

Inter bytter trener, igjen. Etter Roberto Mancini ble sparket bare noen få dager før seriestart, er det nå Frank de Boer som vises døra.

På tirsdag morgen har styret snakket med ham og offentliggjort oppsigelsen.
Avgjørelsen virker litt merkelig ut, for bare for noen dager siden hadde Inter sin administrerende direktør Michael Bolingbroke fornyet tillit til treneren. Han hevdet at en Champions League-plass var mulig og til og med at gullet ikke var helt uaktuelt under De Boer sin ledelse.
Søndags 1-0 tap mot Sampdoria har endret situasjonen igjen, og det er tydelig at det finnes mye mer enn bare dårlige resultater bak et sånt omslag.

14 poeng på 11 ligakamper er ikke noe å skryte av, og i Europa League er situasjon enda verre, med en seier og to tap.
Likevel har De Boer mange gode unnskyldninger. Spillerne må ta en del nederlag på sin kappe. Grove individuelle tabber og tam innsats har vel bidratt til krisen og det er ikke noe som kan rettes med en gang. Kynisme og professionalitet kan ikke øves på trening. Iallfall ikke i løpet av to korte måneder.

Likevel er De Boer på vei ut. Som vanlig i fotball er treneren det første offeret. Det er vel lettere å sparke én trener enn å selge elleve spillere.

- Annonse -

Tidlig Lazio trener Stefano Pioli ser ut som den mest sannsynlige kandidaten. Han ledet klubben til en overraskende bronse i 2014-15, men ble sparket i fjor etter en nokså skuffende sesong da klubben lå i 8. plass.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -