England ble ydmyket av 17-årig brasilianer på Wembley

155
Endrick den store helten på Wembley. Foto: Skjermdump, Youtube.

Endrick ble den store helten for Brasil, som lørdag kveld vant 1-0 over England i en testkamp på Wembley.

Lørdag kveld dannet Wembley rammen rundt landskampen mellom England og Brasil.

Her startet vertene med spillere som Jude Bellingham, Anthony Gordon og Harry Maguire, mens gjestene hadde både Vinicius Junior og Rodrygo i startelleveren.

Det var likevel en annen brasilianer som endte med å stjele overskriftene.

Etter 71 minutters spill ble 17 år gamle Endrick byttet inn på banen, og den fremtidige Real Madrid-spilleren trengte kun ni minutter på å gjøre det vondt for England.

Vinicius Junior kom alene gjennom med Jordan Pickford, som endte med å trekke det lengste strået. Endrick var imidlertid først på returen, som han enkelt kunne sette i mål til 1-0.

Det engelske hjemmelaget måtte dermed jakte på utligningen, men de klarte ikke å legge det nødvendige presset i den avsluttende fasen av kampen.

Det endte dermed 1-0 til Brasil.