Bolly ble helt da Molde slo Brann

274
Bilde: Bjørn Marstrøm Johannessen, Fotballnerd.no

Molde slo Brann i 2-1 i treningskampen som ble spilt 4. februar.

Mathis Bolly ble den store spilleren med sine to scoringer. Det første målet kom etter 26 minutters spill. Magnus Wolff Eikrem skjøt fra 16 meter. Bolly fikk et touch på ballen og den gikk i nettet. Det andre Molde-målet kom bare et par minutter senere. Igjen var Bolly sist på ballen og tuppet Fredrik Aursnes sitt innlegg i mål.

Reduseringen for Brann var det nyervervelsen Filip Delaveris som stod for. Molde-keeper Alex Craninx gjorde en feilberegning i feltet og Delaveris headet ballen i nettet i det 69. minuttet. Moldes nykommer David Fofana kom inn på slutten av kampen uten å skape all verden.

Dette er Moldes andre treningskamp denne våren. I første kamp ble Brattvåg slått 4-0. Lloyd Fagerlie, Mathis Bolly, Eirik Hestad og Magnus Wolff Eikrem scoret målene for Molde i den kampen.

Molde møter Rosenborg i treningskamp 11. februar. Klubbens store test kommer 18. februar når Hoffenheim er motstander i Europaligaen. Molde jobber med å finne et egnet sted til å spille kampen siden det ikke er lov å spille den i Norge pga. coronareglene. Returkampen mot Hoffenheim spilles 25. februar.

Hos RB-nett kan du lese fyldig referat fra kampen. På Branns nettside kan du også lese mer.