Bordeaux enkelt videre i Coupe De La Ligue

133

Ligue 1-laget tok seg enkelt videre fra tredje runde av den frasnke cupen, etter 0-2 seier over Ligue 2-laget  Châteauroux.

Ligue 1-klubben hadde en de første 45 minuttene et spillemessig overtak over hjemmelaget Châteauroux, hvor vertene overhodet ikke hang med på notene. Etter to skudd fra hjemmelaget, skulle gjestene få kvelden første mål, fem minutter før pause. Ved Kamano, som plukket opp en retur fra Vada, og dunket til fra like utenfor 16 meteren.

Andre omgangen ble en god start for begge lag, med sjanser begge veiene. Hjemmelaget hadde overhodet ikke tenkt å gi seg. Hvor dem hovedsakelig skapte problemer på dødballer, og kontringer når det ble mer og mer farlig som tiden gikk.

Vada kom inn for Abdou Traore sentralt på midtbanen. Unggutten Romil fikk etterhvert, komme inn for Kamano som måtte takke for seg med kramper i beina. Så i det 80 minutt løsnet Ounas et skudd fra 20 meter, som gikk rett i mål, og dermed fastsatte stillingen til 0-2. Etterhvert en komfortabel seier i Ligacupen for Bordeaux, og gikk videre til åttedelsfinalen hvor dem møter OGC Nice.

Châteauroux – Bordeaux 0-2 (0-1)
0-1 Kamano (40)
0-2 Ounas (84)