Borteseier i Hoffenheim.

94

Hoffenheim-Eintracht Frankfurt 1-2.

De første 30 minuttene i Hoffenheim var preget av frispark og en rekke muligheter for begge lag. Bortelaget tok mer over stillingskrigen og en kroat med navnet Ante Jovic sendte gjestene med 1-0 ledelse til pause.

Samme Jovic var meget offensiv og åpnet andre omgang med nok en goal. 2-0 og det skulle vise seg og bli vanskelig for hjemmelaget. De foretok noen bytter som ikke hjalp mye. Jovic skulle bli kampens omtalte spiller. Med et gult kort fra første omgang måtte dommeren dra opp den mørkere høstfargen fra lomma etter 64 minutter.

Etter utvisningen kom vertene mer frem på banen og bortelaget mistet litt av futten. Etter 82 minutter øynet hjemmefansen mulighet for poeng. Rhein-Neckar-Arena fikk sitt hjemmemål signert av Reiss Nelson.

Men gjestene holdt unna sjøl med ti mann og det endte med at alle poengene ble med tilbake til Frankfurt.