Borteseiere for Nürnberg og Heidenheim

56

1. FC Nürnberg og 1. FC Heidenheim har fått en perfekt start i 2. Bundesliga. Nürnberg vant 1-0 i Dresden, mens Heidenheim slo nyopprykkede Osnabrück 3-1. Kiel og Sandhausen delte poengene.

Dynamo Dresden – 1. FC Nürnberg 0-1

Etter en jevn start tok Dresden styringen og var det beste laget. Vertene klarte imidlertid ikke å skape mer enn halvsjanser. Nürnberg kom seg tilbake inn i kampen og skapte et par gode muligheter i minuttene før pausen. Likevel ble det ingen scoringer i de første 45 minuttene.

Sju minutter etter pausen stanget nysignering Nikola Dovedan inn ledermålet. Dynamo ble deretter veldig offensive, men kom ikke til mange gode sjanser mot Nürnbergs gode forsvar. Christian Mathenia berget poengene med en fin redning fem minutter før slutt, mens Nürnbergs Ondrej Petrak traff tverrliggeren på overtid.

VfL Osnabrück – 1. FC Heidenheim 1-3

I første omgang var kampen lite underholdende. Selv om Osnabrück hadde et lite overtak, klarte hverken vertene eller Heidenheim å skape noen farlige angrep eller målsjanser.

Dette endret seg i andre omgang. Anas Ouahim sørget for Osnabrücks fortjente ledelse etter en drøy time. Et kvarter før slutt utlignet Sebastian Griesbeck litt overraskende. De siste ti minuttene ble bitre for Osnabrück. Kevin Wolze fikk sitt andre gule kort. I det siste ordinære minuttet snudde Robert Leipertz kampen. David Otto avgjorde for godt på overtid.

Holstein Kiel – SV Sandhausen 1-1

Kevin Behrens sørget for Sandhausens ledelse etter kun tre minutter. Kiel hadde to store muligheter kort tid senere. Finn Porath var nærmest utligning da han traff stolpen. Kiel skapte ikke noen flere gode målsjanser før pausen, mens Sandhausen kom til et par farlige avslutninger etter overganger.

Fem minutter etter hvilen utlignet Emmanuel Iyoha. Nye fem minutter senere traff Iyoha kun stolpen. Kiel hadde initiativet i hele andre omgang og produserte flere muligheter. Den største misbrukte Jonas Meffert i det siste ordinære minuttet: Fra fem meter headet han ballen i stolpen – Kiels tredje avslutning i treverket for dagen.