Bråket i FFK: Styrelederen ut mot lokalavisa

567

Den siste tiden har det vært full splid i Fredrikstad FK, dårlige resultater har fått det til å murre hos de rød hvite.

For en stund tilbake gikk Andreas Aalbu ut og fortalte at han hadde blitt nektet å ha egentrening etter kamper, noe Halvorsen var ute og svarte på at han ikke hadde gjort, men hadde bare gitt råd om det.

Les også: Er FFK for gode til å rykke ned?

Nå den siste uken har både Steffen Nystrøm og Jon Masalin vært ute i Fredriksstad blad og løftet på sløret. Nystrøm mener at han har blitt dårlig behandlet av Jan Halvor Halvorsen og Christian Berg,  han mener han har blitt utfryst av klubben og av trenerne i klubben. Han fortalte også at han hadde kastet bort 6 måneder av tiden sin til ingen nytte på å spille seg inn på A-laget.

- Annonse -

Jon Masalin kunne fortelle at han hadde ikke noe særlig med spillemøte med trenerne og at kommunikasjonen ikke var bra,  nærmest ingenting I følge keeperen som har gått fra fast plass og keepertrener og til benkesliting I Østfold klubben.

Til fotballnerd ikveld er det en kortfattet Masalin som svarer:

Det som står i avisen får stå for hans regning er keeperens svar til oss.

Les også: FFK styrer mot 2.divisjon

Begge disse ble møtt med null forståelse fra Halvorsen som nektet for det som har blitt sagt til avisen, med seg på laget har han fått Arne Erik Olsen som også benekter dette til samme avis.

To spillere har gått ut..

Andreas Aalbu og Mats Andre Kaland har begge forlatt klubben og reist til Varberg, de neste som forsvinner ut er antakelig Steffen Nystrøm, Jon Masalin og Roger Risholt som vil bli vist døren. Da vil det også komme spillere inn, noe Olsen fortalte til dagens Fredriksstad blad på nettet. Olsen har tidligere uttalt at det ikke er penger til forsterkninger, mens idag sier han dette til avisen:

– Vi har midler til å hente spillere, så må vi se om vi finner de rette. Men Fredriksstad Blad er jo mest glad i å skrive om de dårligste spillerne på laget som ikke får spille. Så jeg synes dere skal fortsette med det, det er jo så bra for oss, ha det, sa Olsen.

Les også: Kaland og Aalbu på vei til Varberg

Joakim Simensen utaler på twitter.com at dette er håpløst og er med på å helle mer bensin på bålet.

Tingenes tilstand er ikke bra i Østfold klubben som også har hatt resultatene mot seg i vårsesongen, klubben ligger på nedrykk med 17 poeng og sliter med å spille offensiv god fotball, noe som også har fått supporterne til å reagere negativt på det som skjer i klubben, Fredrikstad tapte siste kampen før ferien 2 – 1 over Raufoss på bortebane.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -