Brann har signert dansk keeper

336
Mikkel Andersen. Bilde: Дмитрий Пукалик, Wikimedia.

Brann har signer den danske keeperen Mikkel Andersen.

32-åringen har vært uten kontrakt siden 30. juni da kontrakten med Midtjylland gikk ut. Målvaktens kontrakt med Brann varer ut 2022, og han er spilleklar fra og med 1. august i år.

– Jeg er utrolig motivert for å være med på denne utfordringen, og jeg vil være med på å snu situasjonen klubben er i. Jeg er en offensiv keeper som vil være med på å prege kampene. Jeg er allsidig, har et godt grep, er offensiv i feltarbeidet og god med beina. Min spisskompetanse er min mentale styrke. Den mentaliteten vil jeg smitte over på min lagkamerater gjennom min utstråling, sier Andersen til Branns hjemmeside.

Den tidligere danske U21-landslagsspilleren (ti kamper) har spilt for Akademisk, Randers, Lyngby og Midtjylland i Danmark og en rekke klubber i England. I tillegg til tre kamper i Championship og til sammen 158 kamper i League One og Superligaen, har han også spilt to kamper i Champions League for Midtjylland forrige sesong.

- Annonse -

– Han er en god keeper, som har mye erfaring. Blant annet internasjonal erfaring fra  Champions League, der han spilte mot Liverpool og Ajax i fjor. Han har også lederegenskaper både på og utenfor banen. Vi har vært rammet av skader på keeperplassen og har en periode bare hatt én keeper på trening. Derfor har vi behov for å supplere i den posisjonen, sier Branns sportslige leder Jimmi Nagel til klubbens hjemmeside.

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -