Brann har signert ny keeper – Fährmann returnerer ikke

371
Ali Ahamada. Bilde: GuillaumeG, Wikimedia.

SK Brann har funnet en ny keeper. Ali Ahamada er klar for Eliteserie-klubben. Ralf Fährmann, derimot, kommer ikke tilbake til Vestlandet.

– Signeringen av Ahamada betyr at tyske Ralf Fährmann (på lån) ikke vil returnere til Bergen, skriver Brann på sin hjemmeside.

28 år gamle Ahamada tar dermed Fährmanns plass i troppen. Målvakten har signert ut året. Brann har blitt enig med Kongsvinger om en overgang fom. 10. juni.

Ahamada, som i utgangspunktet hadde kontrakt i Kongsvinger fram til 1. juli, var med Brann på treningsleir forrige vinter. Han fikk spille 45 minutter i treningskampen mot AC Horsens (1-0).

- Annonse -

– Vi har vært interessert i Ali lenge og er veldig fornøyd med at vi nå har fått til en avtale. Han er en klassekeeper som kommer til å begeistre, og vil styrke det allerede sterke keeperteamet vi har, siteres klubbens sportssjef Rune Soltvedt.

Ali Ahamada har blant annet 134 kamper i Ligue 1 for Toulouse og 31 kamper i Süper Lig for Kayserispor. I 2019 spilte han 27 kamper i OBOS-ligaen for Kongsvinger. I tillegg har han spilt 15 landskamper for Komorene.

– Det er fantastisk å komme hit til en stor klubb og jeg gleder meg til å vise meg frem, sier Ahamada til Branns hjemmeside.

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -