Brann signerer to nye spillere

436

Brann signerer i dag to nye spillere. Bamba fra Kristiansund og Rismark Eggen fra Ranheim. Gulljegerne fra Bergen viser handlingsevne.

Brann signerer Daouda Karamoko Bamba fra Kristiansund, den 1,84 m høye spissen fra Elfenbenskysten har denne sesongen stått for 7 mål og 2 assist på sine 18 kamper i Eliteserien. Totalt står han oppført med 45 mål på sine 118 kamper for KBK. Bamba kom til Kristiansund sesongen 2014, han spilte for Kongsvinger i 2013. Prislappen på 8-9 mill. nok. ser ikke ut til å skremme bergenserne.

Christian Eggen Rismark (Ranheim IL) er den andre spilleren som Brann henter. Han kommer til Brann nå og håper å kunne bidra sterkt i GULLKAMPEN for bergenserne. Prisen skal ligge på omkring 3 mill. nok.

- Annonse -

Rismark er barnebarnet til Rosenborg legenden Nils-Arne Eggen. Etter en samtale med bestefar fikk Rismark aksept for overgangen til Brann. Dette blir første sesongen Eggen Rismark kommer til å bare livnære seg av fotball. Frem til nå har han jobbet som lærer, og i DnB, ved siden av fotballen. Den 1,93 m høye stopperen har en fortid som spiller i klubbene Ranheim, Nardo, Strindheim, Tillerbyen og Orkla.

Fra før har Brann også hentet Kristoffer Løkberg fra Ranheim.

Det gror med andre ord godt med spillere i Trondheim. Utfordringen er bare at de spiller ikke i Rosenborg BK, men i den største gullkonkurrenten SK Brann, og lillebror fra fjæra Ranheim IL.

I tillegg har Brann hentet: Håkon Opdal (Start), Thomas Grøgaard (Odd), Jesper Löfgren (Mjällby) og Ruben Yttergård Jenssen (FC Groningen).

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -