Brann-spiller til Tyrkia

651

Klar for Istanbul Basaksehir FK

Stéphane Badji har signert en 3,5 år lang avtale med den Tyrkiske klubben Istanbul Basaksehi, det melder klubben selv på sine hjemmesider. Den Senegaleske landslagspilleren ble hentet til Brann og Bergen fra Sogndal før 2013 sesongen for rundt 5 millioner. Etter 55 kamper og 0 scorede mål for Brann i Tippeligaen er han nå ferdig i klubben.

Måtte hentes av banen av Rikard Norling

Etter nedrykket til 1.divisjon var ikke Badji lengre lysten på å spille for Brann og signaliserte tidlig at han ønsket seg vekk. Etter overgangen fra Sogndal har midtbanespilleren spilt fast på laget uten å imponere stort. Badji vil blant annet bli husket for episoden på Lerkendal da senegalseren til slutt måtte hentes av trener Rikard Norling etter å bli gitt det røde kortet.

- Annonse -

Får tilbake millionene

Det skulle vise seg at flere klubber som West Ham og QPR var interessert, men Sportsklubben Brann var tidlig ute med å si at de ikke ville slippe midtbanespilleren på billigsalg. Det ryktes at Brann får svært tiltrenge penger i kassen etter salget, overgangssummen ryktes å ligge på omlag 6,5 millioner kroner. Pengene vil komme godt med ettersom at klubben har 1.divisjons høyeste budsjett med 90 millioner.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -