Brassespark og 80-meters pasning: Spektakulære assister i 2. Bundesliga

103

Både Jahn Regensburg (mot VfL Bochum) og Arminia Bielefeld (mot Erzgebirge Aue) vant sine hjemmekamper på fredag 2-1. Sentralt i begge kamper var spektakulære målgivende pasninger.

Jahn Regensburg – VfL Bochum 2-1

Regensburg burde ha tatt ledelsen etter to minutter da Jann George fikk avslutte fra kort hold, men traff innsiden av stolpen. Begge lag spilte offensivt og skapte flere muligheter. Sett under ett hadde Regensburg de beste sjansene. Rett før pausen traff Sargis Adamyan på nytt kun stolpen for hjemmelaget.

Fem minutter etter pausen spilte Benedikt Saller ballen med hånden i egen boks. Det påfølgende straffesparket konverterte Lukas Hinterseer. Regensburg svarte omgående. Marco Grüttner brassesparket et innlegg tilbake til George som scoret fra ni meter. Åtte minutter senere var Adamyan først på en retur og brassesparket den mot målet. Grüttner headet ballen over streken og sikret Regensburg tre poeng.

Arminia Bielefeld – Erzgebirge Aue 2-1

Bielefeld dominerte kampen i det første kvarteret og tok ledelsen ved Andreas Voglsammer etter fem minutter. Bielefeld klarte ikke å holde på det høye tempoet og tillot Aue å komme seg bedre inn i kampen. Begge lag hadde én stor mulighet hver før pausen. Ellers skjedde det lite foran målene i første omgang.

I første halvdel av andre omgang skjedde det heller ikke mye. Begge lag var harmløse og produserte lite. Et drøyt kvarter før slutt slo Bielefelds keeper Stefan Ortega en lang ball fra utenfor egen sekstenmeter. Aues forsvar var på bærtur og Fabian Klos fikk tak i ballen og scoret alene med keeper. Rett før slutt scoret Florian Krüger for Aue, men målet kom for sent til å true Bielefelds seier.