Braunschweig sjanseløse mot Kobylanskis hat-trick

76

(Münster – Braunschweig 3-0) Martin Kobylanski har sikret Preußen Münster tre poeng nesten på egenhånd. 24-åringen scoret alle tre mål da Münster slo Eintracht Braunschweig. I Braunschweig vedvarer krisen.

Münster presset Braunschweig høyt fra starten. Ballen var mye i gjestenes halvdel, men hjemmelaget slet med å bryte ned Braunschweigs forsvar.

Etter 18 minutter spilte René Klingenburg ballen til Martin Kobylanski. Sistnevnte satte ballen i hjørnet fra utenfor boksen.

Etter scoringen skapte Münster flere gode sjanser, mens Braunschweig nesten ikke satte seg til motverge. Særlig Kobylanski hadde flere muligheter til å øke ledelsen.

En av mulighetene utnyttet han. Philipp Müller chippet ballen i løpet til Tobias Rühle som gikk alene mot keeper. Fra litt spiss vinkel spilte han ballen på tvers og Kobylanski bredsidet den i åpent mål.

Braunschweigs eneste store sjanse i hele kampen kom ut av ingenting. Leon Bürger vant ballen mot Lion Schweers og traff stolpen med det påfølgende skuddet.

Etter pausen gjorde Münster ikke mer enn nødvendig. Det ble ikke like mange sjanser som i første omgang, men Kobylanski scoret likevel. Lukas Kruse reddet Moritz Heinrichs skudd, men måtte gi retur. Returen havnet hos Kobylanski som scoret sitt tredje for dagen.

Deretter hadde Münster noen flere sjanser og kunne ha scoret flere mål mot et meget svakt bortelag. Seieren var til slutt meget fortjent.

Med 29 poeng ligger Münster på andre plass. Braunschweig er sist med kun ni poeng.