Braunschweig vant for første gang denne sesongen

190
Eintracht Braunscweig logo

Eintracht Braunschweig har vunnet sin første kamp denne sesongen. Takket være to sene scoringer av Yari Otto, slo hjemmelaget Carl Zeiss Jena 2-0.

Allerede i første omgang var hjemmelaget best. Mens Jena ikke kom til noen gode muligheter, hadde Braunschweig noen farlige avslutninger. Den beste sjansen hadde Onur Bulut. Spissens skudd ble stoppet av Jo Coppens’ sterke redning.

Etter pausen fortsatte Braunschweig å styre kampen, og hadde noen flere muligheter. Jenas eneste sjanse i hele kampen hadde Phillip Tietz, som headet ballen over tverrliggeren.

Braunschweig var farligst, men det tok 80 minutter før scoringen kom. Philipp Hofmann forlenget et innlegg til Yari Otto, og 19-åringen scoret sitt første mål som fotballproff fra kort hold.

Fem minutter senere var Otto på nytt sentralt. Jenas forsvarsspiller Florian Brüggmann taklet ham bakfra og fikk et rødt kort.

På overtid avgjorde Otto kampen. Braunschweig spilte en bra overgang: Bulut sentret ballen til Otto, og unggutten skrudde ballen i lengste hjørne.

Etter den første seieren denne sesongen har Braunschweig nå seks poeng, mens Jena har ti.