Bremen har forlenget med Pavlenka

43

Werder Bremen har forlenget kontrakten med sin førstekeeper Jiri Pavlenka. Bundesligaklubben har bekreftet forlengelsen på sin nettside. Klubben har ikke informert om hvor lenge den nye kontrakten varer.

- Annonse -

– Pavlas har de siste ukene framhevet hvor mye han trives i Bremen og at han gjerne vil fortsette å spille i Bremen i framtiden. Vi er fornøyde med at han har fulgt disse utsagnene opp med å forlenge kontrakten, sier Bremens sportsdirektør Frank Baumann.

Pavlenka kom fra ett år siden fra Slavia Praha. Han har spilt samtlige offisielle kamper i 2017/18-sesongen. Keeperen spilte en sterk sesong, og sikret Bremen en del poeng med gode redninger. Av supporterne ble han valgt til sesongens beste spiller. I tillegg har Pavlenka spilt fem landskamper for Tsjekkia.

– Jeg har trivdes i klubben og laget helt fra begynnelsen. Det betyr veldig mye for meg at både de ansvarlige og supporterne har satt pris på mine gode prestasjoner. For meg personlig er det viktig at jeg kan bekrefte disse prestasjonene i framtiden, sier Pavlenka.

Bremens trener Florian Kohlfeldt er også fornøyd med Pavlenkas prestasjoner.

– Vi er veldig fornøyde med Pavlas’ utvikling i sin første sesong som Bundesligakeeper. Utover det er han med sine personlige egenskaper en viktig del av laget både på og utenfor banen, mener Kohlfeldt.

Kommentarer

kommentarer