Brighton igjen rammet av Corona

245

Premier League-klubben Brighton bekrefter, at en av spillerne har testet positivt på corona.

Brighton ble i slutten av mars rammet av en positiv corona-test da også på en ikke navngitt spiller. Han kom seg dog over sykdommen uten de store problemene.

Les også: Brighton-direktør: Kan koste liv å gjenoppta Premier League

Siden har klubben løpende testet spillere med symptomer, og et nytt smittetilfelle er nå dukket opp, bekrefter direktør Paul Barber, som hevder, at dette er det tredje tilfelle.

- Annonse -

– Det er bekymringsfullt. Dessverre testet en av våre spillere positivt igår, den tredje i rekken. Så på tross av alle tiltakene de seneste ukene, hvor spillerne ikke har deltatt i trening av betydning, blir vi rammet av nok et tilfelle, sier Barber til Sky Sports.

Barber setter ikke navn på spilleren, men tilføyer, at tre spillere ble testet i denne omgang, da de utviste symptomer, og én var altså positiv.

Det nye tilfelle kommer dagen før Premier League-klubbene mandag skal møtes for å diskutere, hva som skal skje resten av sesongen.

Les også: Fantasy-favorittene åpnet sesongen med scoringer

Brighton og Barber har vært en av de største kritikerne til at kampene skal spilles på nøytrale stadioner.

Den holdning deles også av Watford og West Ham, som sammen med Brighton holder til bunn av tabellen og står i fare for å rykke ned.

Ennå er det uvisst hva som skjer hvis sesongen går i vasken, men det er en mulighet for at ingen rykker ned hvis sesongen annulleres, et annet scenario er at ligaen utvides til 22 lag neste sesong.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -