Britisk avis: Andreas Christensen vil ikke tilbake til Chelsea

718

Chelseas Andreas Christensen som er på lån til den tyske Bundesliga klubben Borussia Mönchengladbach, ønsker ikke å reise tilbake til Chelsea.

Andreas Christensen har imponert for Borussia Mönchengladbach siden han i fjor sommer ble utleid fra Chelsea, og de gode resultatene er nå også gjort til at han har fått en landslagsplass, under den nye treneren Åge Hareide, som ser et stort potensiale i den unge midtstopperen.

Christensens opphold med Gladbach går ut neste sommer, og den 19 år gamle dansken er fornøyd tilværelsen i Bundesliga klubben, men suksess kan bli avbrutt hvis Chelsea velger å inngå en avtale med tyskerne, som sender Christensen tilbake til London før leieavtalen går ut.

Men ifølge Daily Mirror ønsker Christensen, som har blitt hyllet som en av de beste signeringen i Bundesliga denne sesongen, ønsker ikke å dra tilbake til Chelsea, som er på utkikk etter nye forsvarspiller, nå som Kurt Zouma er ute med en skade, mens John Terry er ferdig i klubben etter sesongen. 

- Annonse -

Leieoppholdet skal vist nok ikke ha noe tilbakehenting i klausulen, og Chelsea skal angivelig ha tilbud den tyske klubben Nathan Ake, som for tiden er utleid til Watford, i et forsøk på å hente Christensen tilbake, men Gladbach har  avvist tilbudet.

Christensen vil ikke være  tredje eller fjerde valg i Chelsea. Daily Mirror hevder også at det har vært interesse for Christensen fra blant annet Bayern München og en rekke spanske klubber.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -