Britisk avis: Watford vinner kampen om stortalentet

142
London Evening Standard skriver, at Watford skal ha slått Atletico Madrid og PSG i kampen om stortalentet Isaac Success.


Granadas nigerianske angrepstalent Isaac Success har tiltrukket seg stor oppmerksomhet fra flere storklubber i løpet av denne sesongen. Granada som for øyeblikket ligger på en 16 plass i Primera División, men 20 åringen har hatt en gnistrende sesong i den spanske toppdivisjonen.


Denne sesongen, har Isaac Success scoret seks mål, og har levert på et høyt nivå. Det har ført til rykter om at både Atletico Madrid, PSG, skal ha fulgt med han over en lengre tid. Torsdag skrev den britiske avisen London Evening Standard at Watford skal ha vunnet kampen om 20-åringen.

Watford og Granada som begge er eid av Pozzo-familien, men det er visstnok utsiktene til å spille i Premier League som har vekket høyest interesse for å spille for Watford.  Avisen skriver også at en avtale ennå ikke er undertegnet, men klubbene er nær ved å bli enige om en pris.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -