Bryne har signert midtstoppertalent

288
Bryne Stadion. Bilde: Jarvin, Wikimedia.

Bryne Stadion. Bilde: Jarvin, Wikimedia.

Bryne FK har signert Tobias Guddal.

18-åringen har signert en toårskontrakt med den nyopprykkede OBOS-klubben. Midtstopperen kommer fra Djerv 1919.

– Tobias er en spennende spiller for framtiden, som vi gleder oss til å jobbe med og utvikle videre. Han har vist fram en god pasningsfot og bra fart. I tillegg har han viktige kvaliteter som sult, ambisjoner og gode holdninger. Så er det vanskelig å si om han får spilletid i 1. divisjon i år. Det er mye opp til ham selv. Men vi skal gjennom 30 seriekamper og har bruk for alle, sa Brynes hovedrener Jan Halvor Halvorsen tidligere til Haugesunds Avis.

- Annonse -

Les også: Her kan du se ditt favorittlag

Guddal begynte karrieren i Sveivo. I 2018 ble han klar for Djerv. Der har han samlet erfaring på seniornivå for både første- og andrelaget i 4. og 5. divisjon, i tillegg til kamper for ungdomslag. Grunnet myndighetenes nedstenging av breddeidrett, har han i 2020 kun vært aktiv for Djervs G20-lag.

– Det strategiske spillerlogistikk arbeidet fortsetter. Spillertyper med gode holdninger og sult etter å utvikle seg er noen av kristeriene vi har lagt til grunn for å finne de riktige spillerne til vårt prosjekt. Det er viktig for oss at de virkelig vil spille i Bryne FK og at det matcher vår profil og klubbens verdier, siteres Brynes daglige leder Knut Ove Joa.

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -