Bundesliga 1. runde Lørdag

70

Fem kamper i den første runden ble spilt lørdag.

Dortmund-Augsburg 5-1

Gjestene startet sterkt. 0-1 etter minuttet ved Niederlechner. Men 1-1 etter tre min ved Alcacer. En jevn kamp frem til pause. Etter hvilen dominerte vertene fullstendig. 2-1 etter 51 min ved Sancho. 3-1 etter 57 min ved kaptein Reus. 4-1 etter 59 igjen Alcacer. og 5-1 etter 82 min ved Brandt.

Freiburg-Mainz 3-0

0-0 til pause og det så lenge ut til å bli poengdeling. men etter 81 min kom den forløsende goalen. 1-0 ved Holer. 84 min 2-0 ved Schmid. og 3-0 etter 87 min ved Waldschmidt på straffe.

Bremen-Dusseldorf 1-3

En kamp det var vanskelig å spå på forhånd. 36 min og 0-1 ved Hennings. Eggestein utlignet til 1-1 etter 47 min. Men Karaman ordnet 1-2 etter 52 min. Dagens siste mål kom etter 64 min ved Ayhan. Solid borteseier.

Wolfsburg-Køln 2-1

Køln er tilbake i Bundesliga. I dag fikk de det tøft i bilbyen. Vertene tok ledelsen etter 16 min ved Arnold. Weghorst doblet ledelsen etter en times spill. Så begynte gjestene å ta mer over. På overtid kommer 2-1 ved Terodde. Det holdt ikke og vertene får med seg tre poeng.

Leverkusen-Paderborn 3-2

Vertene tok ledelsen etter 10 min ved Volland. Michel utlignet for gjestene bare fem min etter. 19 min og Havertz sendte vertene opp i 2-1. 25 min 2-2 ved Mamba. Vollands andre for dagen sikret hjemmeseier etter 69 min. 3-2. God kamp av nyopprykkede Paderborn.