Bundesliga lørdag!

67

Fem kamper ble spilt lørdag.

Leipzig-Schalke 1-3

Ligalederen gikk på årets første tap. Gjestene dominerte stort sett hele kampen. 0-1 etter 29 min ved Sane. 42. min straffe til gjestene 0-2 ved Harit. Matonto avgjorde med 0-3 etter 58 min. Trøstemålet til vertene signert Forsberg kom etter 83 min.

Hoffenheim-Gladbach 0-3

En bølgete 1. omgang Plea sendte gjestene med 0-1 til pause. 55 min vertene øyner håp. VAR, straffe? Nei. 65 min 0-2 ved Thuram. 81. VAR igjen, ingen straffe til gjestene. Neuhaus avgjorde med 0-3 etter 83. min.

Mainz-Wolfsburg 0-1

Tisserand avgjorde etter 9 min ved kampens eneste mål. Vertene presset på hele matchen men sterk borteseier.

Augsburg-Leverkusen 0-3

Dårlig start for vertene, selvmål på 0-1 ved Niederlechner. 76 min og 0-2 ved Volland. Havertz fastsatte resultatet til 0-3 etter 84 min.

Paderborn-Bayern 2-3

Nesten for vertene. Gnabry åpnet for gjestene med 0-1 etter 15 min. 55 min gjestene dobler 0-2 ved Coutinho. Så våknet hjemmelaget. Proger til 1-2 68 min. Lewandowski til 1-3 etter 79 min. Dagens siste 2-3 etter Collins etter 84 min.