Bundesliga Lørdag!

24
Foto: Bundesliga logo

Bayern-Hoffenheim 1-2

En nesten kjedelig 1. omgang gav 0-0 til pause. Etter 54 min tok gjestene ledelsen ved Adamyan. Nordtveit kom inn etter 67 min, men det hjalp ikke forsvaret. 73 min 1-1 Lewandowski. 79 min kampen blir avgjort Adamyan igjen. Sterk borteseier.

Leverkusen-Leipzig 1-1

Kampen bølger og lagene skaper muligheter men først etter 66 min 1-0 ved Volland. Nkunku fastsatte resultatet til 1-1 etter 78 min. Ingen av lagene er vel helt fornøyd med poengdeling.

Freiburg-Dortmund 2-2

2o min tok det før Witsel satte inn 0-1. Waldschmidt satte inn 1-1 etter 55 min. Det gikk mot borteseier, men, Hakimi, ukas mann for gjestene til 1-2 67 min. Rett før slutt nok en gang poengdeling for gjestene. 2-2 ved Akanji.

Paderborn-Mainz 1-2

8 min gikk det før gjestene tok ledelsen ved Quiason. Vertene svarte til 1-1 etter 14 min ved Zolinski. Kampen ble avgjort etter 31 min., straffe til gjestene Brosinski satte den til 1-2. 79. min vertene får straffe, Collins bommer! Gjestene heldige som får med seg tre poeng.

Schalke-Køln spilles seinere i kveld.

Kommentarer

kommentarer