Bundesliga lørdag!

39

Leipzig-Wolfsburg 1-1

En kamp med muligheter for begge lag. 1-0 etter 54 min ved Werner. Gjestene presset på og fikk 1-1 etter 82 min ved Weghorst. Gjestene er nok mest fornøyd med å få med seg et poeng.

Bremen-Hertha 1-1

Nok en poengdeler. Vertene åpnet godt. 1-0 etter 7 min ved Sargent. Lukebakio sørget for 1-1 etter 70 min. Gjestene har hatt en dårlig sesongstart og er nok fornøyd med et sterkt bortepoeng.

Dusseldorf-Mainz 1-0

En første omgang med mye muligheter. På overtid ble Fernandes utvist for Mainz. Dagens andre gule. Gjestene presset på men poengene ble igjen hjemme. Hennings ble matchvinner etter 82 min.

Augsburg-Bayern 2-2

Hatoppgjøret endte med poengdeling. 1-0 etter bare minuttet ved Richter. 14 min 1-1 Lewandowski. Gnabry til 1-2 etter 49 min. Og tre min på overtid 2-2 Finnbogason.

Union-Freiburg 2-0

Etterlengtet seier i Berlin. Bulter gav vertene ledelsen før minutter var spilt. Gjestene presset på men, 2-0 etter 84 min. Ingvartsen.