Bundesliga Lørdag!

63

Fire kamper ble spilt lørdag. Hoffenheim-Bremen kommer i egen tråd.

Augsburg-Union 1-1

Union skrive bundesligahistorie og sikrer seg sitt første poeng. Kampen bølger i begge ender til det er spilt 59 min. Da tok vertene ledelsen ved Vargas. Så tok gjestene mer over. Historisk mål etter 80 min 1-1 ved Andersson. Like etter fikk gjestenes Schlotterbeck rødt kort.

Dusseldorf-Leverkusen 1-3

Pangstart for gjestene. Selvmål etter 6 min ved Baker. Etter 33 min doblet de ledelsen ved Aranguiz. Bellaraby sørget for at gjestene gikk til pause med 0-3. Vertene presset på og fikk sitt trøstemål etter 82 min ved Morales.

Mainz-Gladbach 1-3

Vertene åpnet best. 1-0 etter 18 min ved Quaison. Lainer sørget for 1-1 etter 31 min. I løpet av 2 min ble kampen avgjort. 77 min Plea til 1-2 og 79 min 1-3 ved Embolo.

Paderborn-Freiburg 1-3

3 min er spilt og vertene tar føringen ved Mamba. 21 min straffe til gjestene 1-1 ved Waldschmidt. 40 min , Petersen til 1-2. Kampen blir avgjort på overtid Kwon avgjør med 1-3 minuttet på overtid.

En runde med forventede resultater. Union kan feire sitt første poeng. Leverkusen og Gladbach viser at de kan spille godt. Freiburg er med i toppen.