Bundesliga oppsummering lørdag!

74

Fem kamper ble spilt i den 14. runden lørdag.

- Annonse -

Schalke-Dortmund 1-2

Lokaloppgjør i Gelsenkirchen. Allerede etter 7 min tok gjestene ledelsen ved Delaney. Frem til pause stod gjestene for de store mulighetene men de gikk i garderoben med 0-1. Etter hvilen tok vertene over og etter 61 min kom en kontroversiell situasjon. Dommeren måtte ha hjelp fra VAR etter en tvilsom hands. Vertene fikk straffe 1-1 ved Caligiuri. Vertene kjørte kampen videre men gjestene sikret seg tre poeng etter 74 min ved Sancho. Gjestene beholder tabelltoppen, mens vertene må kjempe videre nedover på tabellen.

Leverkusen-Augsburg 1-0

Frem til pause svingte kampen. Mange muligheter men ingen store målsjanser. Etter hvilen skapte Leverkusen mest og de fikk uttelling etter 75 min signert Alario. Augsburg presset på men poengene ble igjen i Leverkusen.

Freiburg-Leipzig 3-0

Gjestene startet bra men etter 12 min tok vertene ledelsen signert Petersen. Leipzig stormet fremover mot pause men like før hvilen fikk hjemmelaget straffe som Waldschmidt satte inn til 2-0. Etter pause stormet hjemmelaget fremover og kampen var avgjort etter 52 min da hjemmelaget satte inn 3-0 ved Frantz. En solid hjemmeseier.

Wolfsburg-Hoffenheim 2-2

I bilbyen var det klart for et spennende oppgjør. Etter bare 4 min tok gjestene ledelsen ved Belfodil. Men så snudde kampen raskt. 1-1 etter 28 min selvmål signert Bicaksic og 2-1 etter 31 signert Ginczek. Etter pause er det hjemmelaget som styrer spillet men gjestene fikk med seg 2-2 etter 72 min signert Kramaric. Det ble poengdeling.

Bayern Munchen-Nurnberg 3-0

Klart for sekspoengskamp i Munchen. Begge lag trenger poeng. Vertene gikk ut og tok ledelsen ved Lewandowski etter 9 min. De styrte kampen etter dette. Samme mann økte til 2-0 etter 27 min. Gjestene prøvde seg frem til pause men de gikk i garderoben med 2-0. Etter pause dominerte hjemmelaget fullstendig og kampen ble avgjort etter 53 min. Lewandowski satte inn sitt tredje for dagen og ble dagens mann i Munchen. En komfortabel hjemmeseier.

 

Kommentarer

kommentarer