Fire kamper i den 13ende runden av Bundeslige ble spilt lørdag ettermiddag.

Dortmund-Freiburg 2-0

Stuttgart-Augsburg 1-0

Werder Bremen- Bayern Munchen 1-2

Hannover- Hertha Berlin 0-2

I Dortmund tok ligalederne i mot et Freiburg i poengnød. Vertene åpnet bra men det var gjestene som var nærmest scoring i kampens første 40 min. Etter 38 min fikk vertene straffe og kaptein Reus sendte vertene til pause med 1-0. Hjemmelaget dominerte etter pause og tvang Freiburg til flere bytter, uten at det hjalp gjestene. Som vi har sett denne høsten har mange kamper blitt avgjort på overtid, det gjeller også denne matchen. Vertene punkterte matchen med 2-0 signert Alcacer minuttet på overtid. Godstoget Dortmund ruller videre på tabelltopp.

Bunnlaget Stuttgart tok i mot Augsburg.Begge lag trenger poeng for å henge med. Kampen bølget og begge lag skapte muligheter. Etter 39 min kom en etterlengtet goal for vertene signert Donis. Andre omgang ble en lang jakt på utligning for gjestene. De produserte mye men når ballen ikke vill inn, da ble det tre poeng for vertene som med det klatret på tabellen.

I Bremen var det klart for et oppgjør i tungvektsklassen. Kampen vippet de første 20 min men da tok gjestene ledelsen ved Gnabry.  Hjemmelaget kjørte på og fikk 1-1 etter 33 min signert Osako. 1-1 til pause. Gjestene gikk hardt ut etter pause og samme Gnabry ble dagens mann i Munchen med 1-2 etter 50 min. Gjestene fortsatte kjøret men det ble ikke flere scoringer i Bremen. Derimot fikk man drama helt til fløyta gikk. Hjemmelagets Moisander fikk gå tidlig i dusjen tre min på overtid etter dagens andre gule kort. Så spørs det etter dagens seier om Kovac sitter trygt eller ikke?

Hannover i poengnød tok i mot et Hertha i greit slag om dagen. Frem til pause var det hjemmelaget som produserte mulighetene men det var gjestene som 0-1 signert Torunarigha like før hvilen. Etter pause bølget spillet. Begge lag skapte muligheter men etter 73 min ble matchen avgjort med 0-2 signert Ibisevic. De siste minuttene dominerte gjestene fra hovedstaden og det sørget for at gjestene fikk med seg 3 poeng.

[pro_ad_display_adzone id=»45143″ info_text=»- Annonse -» info_text_position=»above» font_color=»undefined» font_size=»11″]