Bundesliga-profiler aktuell for flere PL-klubber

121

Bayer Leverkusen planlegger store endringer i troppen i løpet av sommeren, blant annet skal flere engelske og italienske klubber være klar til å utnytte muligheten.

Liverpool skal ifølge ryktene være klar til å hente Karim Bellarabi, men siden flere av klubbene fra Premier League fikk vite om at tyskerne ser på muligheten til å selge vingen.

Ifølge tyske Bild skal laget som ligger som nummer åtte i Bundesliga, at klubben vurdere å skifte ut hele syv førstelagsspillere.

– Bild melder også at i tillegg til Liverpool, skal Tottenham, Arsenal og Manchester United er alle interessert å hente den tyske landsslagspilleren, men også de to Milano klubbene Inter og AC Milan skal også være interessert i tyskeren.

- Annonse -

I tillegg til 25-åringen Bellarabi skal Leverkusen trener Roger Schmidt og sportsdirektør Rudi Völler ifølge Bild være villig til å selge Bernd Leno, Omer Toprak, Christoph Kramer, Hakan Çalhano?lu, Kevin Kampl og Javier Hernández.

Karim Bellarabi kom til Leverkusen fra Eintracht Braunschweig i 2011 og har i løpet av sesongen scoret tre mål og tre assists på 25 Bundesliga kamper.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -