Bundesliga, runde 1: Dette er rundens lag

200
Marco Reus scoret ett mål og slo én målgivende pasning mot Leipzig. Bilde: Wikimedia.

Bundsliga-sesongen 2018/19 har startet. Allerede i den første runden fikk tilskuerne servert en del gode prestasjoner. Dette er de elleve spillerne som har prestert best i runde 1.

Mål

Ramazan Özcan (Bayer Leverkusen)

Til tross for 0-2-tapet mot Borussia Mönchengladbach spilte keeperen en meget god kamp. Han reddet Thorgan Hazards straffespark i første omgang og vartet opp med flere meget gode redninger.

Forsvar

Marcel Schmelzer (Borussia Dortmund)

Venstrebekken var den beste spilleren i Dortmunds forsvarsrekke. Slo den målgivende pasningen til utligningen, jobbet bra på sin side.

Matthias Ginter (Borussia Mönchengladbach)

En viktig årsak til at Mönchengladbach holdt nullen mot Leverkusen. Vant 72,1% av duellene, og fungerte bra som forsvarssjef.

Martin Hinteregger (FC Augsburg)

Gjorde en bra jobb som midtstopper. Var også viktig foran Düsseldorfs mål da han headet inn utligningen.

Theodor Gebre Selassie (Werder Bremen)

Den tsjekkiske landslagsspilleren gjorde en grei kamp som høyrebekk. Ble meget viktig da han utlignet fem minutter før slutten.

Midtbane
Axel Witsel (Borussia Dortmund)

Den belgiske landslagsspilleren var sterk på midten og en stabiliserende faktor. Samtidig også viktig offensivt da han scoret 3-1 rett før pausen.

Ignacio Camacho (VfL Wolfsburg)

Holdt styr på Wolfsburgs defensive midtbane. Meget bra pasning før Wolfsburgs seiersmål på overtid.

Jonas Hofmann (Borussia Mönchengladbach)

Sterk kamp i sentral midtbane, kombinerte bra med sine medspillere. Tok ansvar da Mönchengladbach på nytt fikk tildelt straffespark.

Thomas Müller (Bayern München)

Scoret sesongens første mål mot Hoffenheim, i tillegg assist til Bayerns siste mål. Generelt bra jobbing både offensivt og defensivt.

Angrep

Marco Reus (Borussia Dortmund)

Var Dortmunds beste offensive spiller mot Leipzig. Assisterte Sabitzers selvmål og scoret selv på overtid. Leipzig fikk aldri kontroll på BVB-kapteinen.

Raffael (Borussia Mönchengladbach)

Fikk spissplassen i stedet for nyinnkjøpte Alassane Pléa og overbeviste. Høydepunktet i brasilianerens gode kamp mot Leverkusen var den fine kombinasjonen med Fabian Johnson som ledet til 2-0-målet.