BVB-treneren: – Det var en perfekt kamp

176

Dortmunds Thomas Tuchel var meget, fornøyd etter innsatsen  i gårsdagens DFB Pokal-seier over Stuttgart.

Borussia Dortmund vant sin kvartfinale, i den tyske cupen med en 3-1 seier på bortebane mot Stuttgart. Kampen ble spilt på en svært regnfullbane og Dortmund trener Thomas Tuchel er glad måten hans spillere håndtert situasjonen på.

– Når du ser på motstanderen og disse forholdene, vi spilte en perfekt kamp. Det var en stor kamp, en god kamp for å være trener, og det var så intens som forventet, sier Tuchel. Vi dominerte første omgang og unngikk motangrep. I andre omgang var det mer åpent , og vi tillot dem en 3-4 sjanser.

Vi kunne ha scoret det tredjemålet tidligere, men vi gjorde det til slutt, under vanskelige forhold. Foruten Dortmund er også Werder Bremen klar for semifinalen . De to siste kampene avgjøres i kveld.

Innlegget BVB-treneren det var en perfekt kamp dukket først opp på Bundesliga Norge.
Source: Blnorge.com