Calhanoglu: – Jeg synes at Hauge skal bli i Milan

268
Jens Petter Hauge avslører at Erling Braut Håland anbefalte han Milan som neste stoppested. Foto: Simone Arveda.

Jens Petter Hauge har ikke fått mye spilletid i Milan de siste månedene. Nå tar hans lagkamerat Hakan Calhanoglu bladet fra munnen.

Jens Petter Hauge (21) kom til Milan fra Bodø/Glimt før denne sesongen og har spilt 23 kamper for den italienske klubben.

Les også: England vurderer sterkt å følge opp Norge sin Qatar-protest

Hauge har bidratt med fire mål og en assist, men har de siste månedene ikke fått mye spilletid.

- Annonse -

Sist han var i startoppstillingen er omtrent to måneder siden og ryktene om et utlån neste sesong har allerede begynt å svirre.

Les også: Berg dagen derpå: -Vi er for snille

Hans lagkamerat og en av Norges overmenn, tyrkeren Hakan Calhanoglu (27) synes derimot at nordlendingen bør bli i Milan.

– Hans framtid i klubben får du spørre hans agent om, men om det var jeg som bestemte så synes jeg han skal bli i Milan, sier Calhanoglu i følge Football-italia.net og fortsetter:

– Han er en bra gutt og et stort talent. Det var et stort steg for han og komme til Milan og han har tilpasset seg bra. Han trenger fortsatt å jobbe hardt og utvikle seg selv, men jeg er sikker på at vi snart får se han i startoppstillingen igjen.

Italiensk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger italiensk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -