Caroline Graham Hansen på vei bort fra Wolfsburg?

299
Caroline Graham Hansens Wolfsburg har vunnet samtlige seriekamper så langt denne sesongen. Bilde: Pierre-Yves Beaudouin, Wikimedia.

Caroline Graham Hansens tid i VfL Wolfsburg kan nærme seg slutten, ifølge Wolfsburger Allgemeine Zeitung. Bakgrunnen er at den norske landslagsspilleren ikke har takket ja til klubbens kontraktstilbud.

- Annonse -

Kontrakten til 23-åringen utløper etter sesongen. I de forrige sesongene hadde Graham Hansen signert på nye ett års kontrakter. I år har hun ikke takket ja til klubbens tilbud innenfor fristen.

Wolfsburger Allgemeine knytter Graham Hansen til FC Barcelona. Ifølge avisen er spanjolene favorittene til å signere den norske offensivspilleren. I tillegg skal engelske (Chelsea, Arsenal, Manchester City) og franske (Lyon, PSG) klubber interesserte. Det skal heller ikke være utelukket at Graham Hansen fortsetter i Wolfsburg.

En annen stjernespiller har derimot signert en ny kontrakt med klubben fra bilbyen. Danske Pernille Harder har utvidet sin avtale med Wolfsburg fram til sommeren 2021.

Kommentarer

kommentarer