Carpi – Sassuolo 1-3

173

Serie A: 31. runde, 02.04.2016 kl. 18.00. Tilskuere: 7 457

Sassuolo starter kampen friskt og går opp i ledelsen allerede etter 4 minutter. Etter utligning i det 25. minutt av Gagliolo er det bortelaget som viser seg å være det dominerende laget i kampen.

Carpi ligger for øyeblikket på plassen over nedrykksstreken, men det kan se ut som de skal få kjempe med ryggen mot veggen i de gjenstående kampene.

Sassuolo derimot har sesong for sesong ta store steg fremover. Denne sesongen har de etablert seg på den øvre halvdel og kjemper mot blant annet AC Milan om 6. plassen og spill i Euroligaen i sesongen 2016/17.

Sassuolospilleren Domenico Berardi, lagets kanskje største stjerne, står denne sesongen bokført med 6 scoringer på sine 23 kamper. Berardi har vært skadet i perioder og ikke fått med seg alle kampene. I sesongen 2014/15 hadde han langt større treffprosent foran målet og endte tilslutt med 15 scoringer på de 32 kampene han tilslutt fikk i Serie A.

Mål: 0:1 4′ Nicola Sansone, 1:1 25′ Riccardo Gagliolo, 1:2 35′ Grégoire Defrel, 1:3 73′ Francesco Acerbi.